OVER 3WINS

3WINS

Win voor de klant, Win voor de organisatie en Win voor het individu.

3Wins is officieel partner van TripleWin USA http://triplewin.us/

Opgericht door Rob Panneman die ruim 15 jaar ervaring heeft in changemanagement, training, coaching in Nationale en Internationale trajecten binnen diverse sectoren. Getrouwd en 2 zoons.

Nancy Brown-Johnston is managing partner van 3Wins en heeft meer dan 35 jaar ervaring in training, organisatieontwikkeling en verandermanagement. Zij is de voormalige directeur van Global Change Management voor General Motors en directeur Training and Organization Development voor zowel de Saturn Corporation als Delphi Packard Electric.

Joanne Vloedgraven is HR specialist, denktank, ambassadeur binnen 3Wins.

Dinant Roode is onderwijs professional binnen de Hanze en creatief klankbord binnen 3Wins. Trends, design thinking, KAOS gecertificeerd, CCY ambassadeur.

ROOTS

3Wins maakt gebruik van een unieke evidence based filosofie vanuit GM/Saturn betreffende aanpak van change, uitvoering & content van programma’s en coaching instrumenten.

klik hiernaast voor het verhaal over Saturn.   roots 3wins

 

GECERTIFICEERD

3Wins staat open voor elke vorm van samenwerking. Samenwerking en partnership is de sleutel tot succes en het nog beter helpen van de klant. Samenwerking, leuk concept, nieuwe inzichten en werkwijze is WIN-WIN?, dan drinken we graag kop koffie of iets anders..