OVER 3WINS

3WINS

Win voor de klant, Win voor de organisatie en Win voor het individu.

Opgericht door Rob Panneman die ruim 18 jaar ervaring heeft in changemanagement, training, coaching in Nationale en Internationale trajecten binnen diverse sectoren. Getrouwd en 2 zoons.

Nancy Brown-Johnston is managing partner van 3Wins en heeft meer dan 35 jaar ervaring in training, organisatieontwikkeling en verandermanagement. Zij is de voormalige directeur van Global Change Management voor General Motors en directeur Training and Organization Development voor zowel de Saturn Corporation als Delphi Packard Electric.

3Wins heeft een groot netwerk van gecertificeerde trainers/facilitators en kan derhalve snel opschalen indien dit nodig is.

 

ROOTS

3Wins maakt gebruik van een unieke evidence based filosofie vanuit GM/Saturn betreffende aanpak van change, uitvoering & content van programma’s en coaching instrumenten. Nancy Brown Johnston is verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van alle programma’s en de filosofie. 3Wins is in bezit van de volledige licentie en eigendom van deze programma’s.

Klik hiernaast voor het verhaal over Saturn.   roots 3wins

 

GECERTIFICEERD

3Wins staat open voor elke vorm van samenwerking. Samenwerking en partnership is de sleutel tot succes en het nog beter helpen van de klant. Samenwerking, leuk concept, nieuwe inzichten en werkwijze is WIN-WIN?, dan drinken we graag kop koffie of iets anders..