TRAINING & COACHING

TRAINING

Geen workshopjes teambuilding of online feedbacksessies.. daar geloven we niet in. Daadwerkelijk nieuwe vaardigheden of gedrag aanleren is hard werken en vergt energie en tijd. Trainingen van 3Wins zijn uniek door de inhoud, voorbereiding en wijze van presentatie. Geen eenrichtingsverkeer met powerpoint, U opstellingen, maar een mix van theorie, ervaringsgerichte oefeningen en leerevenementen met impact, fun, leren en altijd met koppeling en toepassing op de werkplek. Trainingen zijn een didactisch middel om nieuw gedrag en/of vaardigheden daadwerkelijk te leren voor de lange termijn. Programma’s worden aangepast aan een specifieke organisatiebehoefte en daarmee altijd maatwerk. 

Lees meer

 

COACHING

De 3Wins-partners zijn ervaren en gecertificeerde coaches. We gebruiken verschillende processen en methoden om mensen te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Naast het bieden van 1 op 1 coaching en coaching on the job, biedt 3Wins training en ontwikkeling aan voor coaches.

3Wins coaches helpen met:

  • Creëren van een omgeving voor het oplossen van problemen en het verhogen van persoonlijke verantwoordelijkheid.
  • Identificeren en adresseren van persoonlijke-uitdagingen.
  • Bewustwording en begrip van de interpersoonlijke dynamiek.
  • Stimuleren van continue persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Het fundamentele raamwerk van 3Wins is het Relatiemodel. Het verankert onze filosofie en begeleidt ons bij onze change- en trainingsaanpak. Het model is een krachtige beschrijving van het gedragsbereik dat in de meeste organisaties wordt gevonden en typering van cultuur (lees; gedrag van mensen in de organisatie).